fbpx

RÓLAM

Csaplár Péter vagyok,

abban segítek, hogy a legtöbbet hozd ki magadból.

Teljesen átlagos életet terveztem magamnak, de hamar rá kellett jönnöm, hogy senki sem átlagos, így én sem. Amit gyerekkoromban természetesnek éltem meg, hogy “leveszem” mi történik körülöttem, ki mit szeretne, mi zajlik benne és miért, azt felnőttkoromra már terhesnek éreztem. Igyekeztem ezt a részt elzárni magamban és normál életet élni, átlagos munkát végezni, de hamar egyértelmű lett, hogy nem ez a feladatom. Egyre csak többen kérdeztek az életükkel kapcsolatosan, és én nagy lelkesedéssel válaszoltam. Azt hittem ezzel máris segítek.

Majd arra is rá kellett jönnöm, hogy az embereknek nem feltétlenül elég az, ha elmondom mi zajlik bennük valójában. Ez önmagában kevés a valós változáshoz. Belevetettem hát magam a témába és azóta is képzem magam, folyamatosan kutatom a módszereket, amelyek tényleges változást hoznak az emberek életébe.

Közel 20 éve alatt több száz módszert, irányzatot, tudatformáló technikát sajátítottam el, és építettem be a gyakorlatba. Ennek a tudásnak az esszenciáját alkalmazom, amikor hozzám fordulsz, mert elakadtál valamiben, és szeretnéd az életedet jobban átlátni. A célom, hogy egyre jobban megismerd Önmagad.

Mi kell a valós változáshoz?

Bátorság: mert merni kell a dolgok mögé nézni.

Tisztánlátás: mert át kell látni milyen érzelmi minták vannak a háttérben.

Felelősségvállalás: mert el kell fogadni, hogy bármi történik is az életünkben, azért mi vagyunk a felelősek.

Miért?

Amíg ez nem történik meg szinte biztos, hogy nagyon hasonló dolgok fognak ismétlődni.

Ilyenkor futod a köröket, megy az idő, és nem látod az eredményeket.

Kik jönnek el hozzám? 

Olyan emberek keresnek meg, akik valóban változni akarnak. Ők azok, akik nem csak információt akarnak hallani, hanem mélyebb önismeretre és önmegvalósításra vágynak. Mást, tényleges változást, valami jobbat akarnak.

Azok a típusú emberek, akik egy megmondó embert, jóst, mestert várnak, aki elárulja nekik, mikor lesznek gazdagok, boldogok stb. szerencsére már elkerülnek engem. Ők általában azok, akik nem vállalják a felelősséget, és ez nem vezet változáshoz – ez nem inspirál engem.

* * *

Mire számíts, ha eljössz hozzám? 

Úgy látom, hogy minden ember fantasztikus, egy külön világegyetem, csak nem mindenki ismeri ezt fel magában. Nálam ezért sincsenek sablonok, mindenkit egyfajta intuitív figyelem alapján érzékelek, és eszerint viszonyulok hozzá. így tudom azt is kiválasztani, hogy számára melyik módszer az, ami ténylegesen tud segíteni. Van, akinek a coaching technika hatásosabb, vagy épp a családállítás, amit jobban elfogad, de rengeteg tudatformáló technika van még a palettámon, amiből válogatok. A specialitásom a meditációs technikák önfejlesztés és vezetőfejlesztés területén való alkalmazása.

* * *

Mire ne számíts, ha eljössz hozzám?  

Nem lesz semmi varázslat, ne túl misztikus helyet képzelj, nem varázsgömböt nézek, nem jósolok, mi vár rád a jövőben, hanem a kisugárzásod beszél helyetted mi az, ami most benned van, és ami felé tartasz. Azonnali csodát nem ígérhetek, belső, lelki munkára szükséged lesz, hiszen a kapott információktól még nem feltétlenül lesz jobb az életed.  Nem döntök helyetted, csak segítek a lehetőségeid feltárásban.

* * *

Számomra a közös siker fontos, hogy lépésről-lépésre megmutassam, hogyan tudod magadból a legtöbbet kihozni. Minden tudásommal azon dolgozom, hogy olyan stabil önbizalmat és önismeretet szerezz, hogy ne legyen rám szükséged. Légy Önmagagad!

A tanácsadásról bővebben itt olvashatsz.

Véleményeket rólam itt találsz,  vagy alább is végiglapozhatod (adott véleményre kattintva megáll a mozgás)

OLVASD EL mit mondtak rólam az ügyfeleim!

ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss
ss

"Péter tárgyilagosan, udvariasan, ám lényegre törően szembesít a valósággal. A feladatai segítségével az életem azon részét is feltárom, amiről nem is gondoltam, hogy foglalkozni kell vele. Van olyan módszer, amit már 5 éve használok a tanultak közül - eredményesen. Ő mindent megtesz, hogy átadja a tudását. Az csak rajtunk múlik, használjuk-e egy boldog élet érdekében."

Elvira

"Péter több éve segíti az életcéljaim megvalósítását. Kezdetben szorongtam, pánikoltam, és sajnálatra méltó „áldozatot” láttak bennem az emberek, mára már többektől halottam a „példaként tekintek rád” mondatot. Jelenlegi célom egy sikeres, anyagilag független női vezető, következetes, de szeretetteljes és biztonságot nyújtó anya, támogató-tiszteletteljes-élő-vibráló párkapcsolat: csakazértisházasság 16év. "

Pápai Henriett

"Péter segítségével hatalmas belső fejlődésen mentem keresztül, aminek pozitív hatásai visszavonhatatlanul érződenk nap, mint nap. A beszélgetések során sikerült feloldani olyan évtizedek alatt kialakult, sőt születés óta jelen lévő lelki akadályokat, amelyek gátat szabtak a személyiségem fejlődésének. Nem tudom létezik-e olyan, hogy "készen vagyunk", de az biztos, hogy Péter segítségével áttörő és mérhető sikereket arattam magam felé, legyen szó stresszről, pénzről, üzletről, érzelmi gátakról, párkapcsolatról, lelki békéről, vagy akár családról. Péter baromi jól érzi mikor- és hogyan kell hatni a racionális elmére, illetve mikor- és hogyan a tudatalattira. Profi abban, amit csinál. Hálás vagyok, hogy meghoztam a döntést, hogy felkeresem és őszintén beszélek neki a gátjaimról, és ugyanezt ajánlom mindenkinek, aki akadályokba ütközik az életben."

Levente

„Péter a nehéz helyzetek szakértője, életem két legnehezebb időszakában tudott hatékonyan segíteni. Amikor elmondom a problémáimat, akkor mindig megérteti velem, hogy ez „nem erről szól" és könnyedén rávezet arra, hogy milyen okok miatt kerülök bele egy-egy bonyolult szituációba. Minden esetben felvázol megoldási lehetőségeket, melyek sokat segítenek a továbblépésben. Sok bátorítást nyújtanak szavai ahhoz, hogy folytasd az életed és nyugodtabb tudj lenni. Természetesen a folyamathoz nélkülözhetetlen, hogy te magad is akarj változni és fejlődni.”

Dávid Alexandra

„2006 óta ismerem Pétert. Az élet sokszor állít olyan feladatok elé amire nem mindig tudjuk egyből a megoldást. Ebben a megoldás keresésben sokszor kértem a tanácsát. A tanács mindig annyi és oly módon szólal meg Péter által, ahogyan a befogadó éppen aktuális mentális és fizikai állapot alapján lehetséges. A tanácsait én általában az életvezetés különböző területein vettem igénybe, úgymint: párkapcsolati problémák, haláleset miatti krízis, gyermeknevelés, egyéni életút-útkeresés, üzleti -cégvezetési kérdések, fizikai-testi problémák, családi és kapcsolati és élettér energetikai kérdések. Segítségével -nagyon egyszerűen- sajátítottam el a meditáció, befelé figyelés technikáját, ami óriási segítség a mindennapokban és a tudatosság felé vezető úton. Módszerei sajátosak, mondhatnám egyedül állóak, személyre szabottak, és lényegre törőek. mellőz minden áltudományosságot, közérthető nyelven úgy fogalmazza meg, hogy az a hallgató számára egyértelmű legyen. Hálás vagyok, hogy megismerhettem...”

Sárréti Dániel (okl. táj- és kertépítész mérnök

"Ajánlás útján jutottam el Péterhez és visszatekintve az elmúlt éveken- igazán hálás vagyok érte. Különleges és magával ragadó személyisége, a mindig jól időzített kérdések, az őszinte hallgatás és professzionális figyelme, valamint hiteles és hozzáértő személye az, ami mindig segít helyre billenteni az egyensúlyt és megfelelően beilleszteni a hiányzó puzzle darabkákat. Bárkinek, bármikor, minden élethelyzetben bátran és szívesen ajánlom a vele való beszélgetéseket és közös munkát. "

Gáncsos Nikolett

„Minden embert körülvesz egy energiamező és vannak közöttünk olyanok, akik képességeiknél fogva ezeket láthatják, érzékelhetik. A hétköznapi ember számára ezek sokszor rejtett területek, pedig nagyon sokszor tudna segíteni nekik az innen származó információk ismerete. Okok és elkövetkezendő okozatok is kiolvashatók innen, tanácsok, hogy mire érdemes figyelni, vagy elkerülni. Milyen helyzetből mi várható, merre érdemes menni, vállalkozást indítani, vagy éppen kivel kéne kooperálni, együtt dolgozni. Ha valaki esetleg inkább az önismeret útját járná, kaphat személyre szabott tanácsokat, segítséget ebből a térből, mintha önmagával beszélgetne. És ennek Péter nagyszerű művelője! Csodálatos adottság az övé és kiemelkedő, ahogy azt az embertársai megsegítésére, támogatására fordítja! Sok éves tapasztalata, emberszeretete, bejárt, saját önismereti tapasztalásai csak emelik a beszélgetések és tanácsadások színvonalát. Mindig szívesen találkozom vele.”

Tordai Richárd (önismereti tréner)

„Péterrel beszélgetni nagyon különös, jó élmény. Sokszor úgy érzem jobban ismer engem, mint én magamat. Segít a teljes, egész képet látni, megérteti velem minden aprónak tűnő részlet jelentőségét, olyan kérdésekre mutatja meg a választ, amelyek létezéséről tudomást sem vettem. Minden alkalommal egyaránt tanulok tőle, és magamról. Csak ajánlani tudom!”

Alex

„Egy olyan problémát oldottam meg Péter segítségével az életemben, melyet az elmúlt 10 évben a legnagyobb erőfeszítéseim ellenére sem sikerült. Alapjaiban megváltoztatta az életem. Mindig ráérez arra, ami miatt felkeresem és választ is kapok a kérdéseimre. Kiváló coach. Köszönöm Péter!”

Kürti Szabina

„Peti közvetlenségéhez könnyű bizalommal fordulni. A legnehezebb helyzetekben is képes volt annyi erőt, bíztatást és gyakorlati tanácsokat adni, hogy tovább tudjak menni. Ami még fontosabb, hogy olyan irányba, amibe én szerettem volna. Legyen szó a munkahellyel kapcsolatos szervezet működési vagy akár a legmélyebb magánéleti kérdésekről. A korlátok mindig csak olyan aspektusban kerültek említésre, amelyben érdemes volt rájuk látni, mindig inkább a lehetőségeken volt a hangsúly, ami számomra az egyik legnagyobb hajtóerővel bírt. A munka oroszlán része a miénk, de jó érzés tudni, hogy van valaki, aki tiszta szívvel és fejjel, a legjobb tudása szerint végre a lehetőségeket megmutatva fogja az ember kezét, amíg szükséges. Mindezt kellő humorral és teljes optimizmussal.”

Judit

A fiam nagyon rossz alvó volt, orvosokkal, tapasztalt családtagokkal hiába kutattuk az okokat. Péter segített, a gyerek egyensúlya helyre állt. az átlagostól teljesen eltérő látásmódjával a magammal kapcsolatban feltett kérdések őszinte megválaszolásában is támogatott, már a párom is fordult hozzá tanácsért. Csodálatos, amit ez az ember tud! Nekem nincsenek ilyen adottságaim, pedig pszichológusként jól tudnám használni a munkámban. Az egyetemen a transzcendens tudományok alkalmazására nem tanítottak minket, de a kollégák közül egyre többen nyitnak ebbe az irányba. Ám a többség még mereven elhatárolódik az alternatív terápiáktól.

Tamara, (pszichologus)

A változás lelki részében sokat segített még Csaplár Péter. Mondhatni, hogy divatos pszichológushoz járni, én is sok emberrel próbáltam megértetni magam, de nagyon sokszor azt éreztem, hogy különcnek vagy hülyének néztek. Péterrel egy láthatatlan szál alakult ki köztünk, mert értettem, hogy ért. Sok területen jártas, saját intuitív módszerének köszönhetően holisztikusan közelíti a problémát és magát az embert. A legfontosabb, hogy megértette, milyen logika mentén működöm. Megtanított meditálni, ezáltal magamat megérteni, így most már tudok a belsőmmel “beszélgetni”, és a bennem lévő sok gondolatot helyre rakni.”

Radisics Milan

"Egy hosszú ideje fennálló alvásprobléma kapcsán kerültem kapcsolatba Péterrel. Mindössze pár perc beszélgetés elég volt ahhoz, hogy felismerjem, hogy egy hiteles és tiszta lelkű segítővel van dolgom, akiben megbízhatok, és ahogyan látja a kialakult helyzetet, az igaz és valós. Kimagasló intuitív, megérző képessége által a felmerülő probléma lényegét, gyökerét és megoldási lehetőségeit képes egy magasabb nézőpontból felismerni. Együtt érző, elfogadó személyisége biztonságos, nyugodt, bizalomteljes légkört teremt, magas szintű látásmódja és bölcsessége révén segít felismerni, hogy életünkben melyek azok a hibás nézőpontok, amelyekkel a nem kívánt élethelyzeteket generáljuk."

Répási Anikó

"Nekem komoly változást hozott az életemben Péter megismerése és széleskörű tudása! Régóta segít és tanít engem, visszatekintve mindig a számomra legkedvezőbb döntéseket hoztam meg a segítségével! Ma már egy kiegyensúlyozott, célokkal teli, boldog embernek mondhatom magam! Az önmagam fejlesztésével párhuzamosan, megtaláltam hivatásomat, ami örömet okoz, de megtanultam azt is, hogy hogyan tudom kezelni életem nehézségeit, ezáltal nagymértékben megkönnyítve emberi kapcsolataimat!"

Lisztik Brigitta

Még mielőtt belevágnák egy újabb üzleti együttműködésbe, mindig kikérem Péter tanácsát. Pontosan kielemzi mifelé megyek, segít átértékelni adott esetben a célokat és megtalálni a megfelelő megoldásokat, partnereket.

Gábor

"Először nagyon furcsa volt hallani, amik elhangzottak, majd leülepedve helyére kerültek a dolgok. A sok átforgatás, önmagunkkal való szembesülés nem mindig kellemes, a teljes újraértékelését teljes felfordulást is okozhat, de végső soron megéri dolgozni magunkon. Péter nagy segítség mindenkinek, aki nyitott a boldogabb élethez vezető változásokra."

Éva

"Új valóság nyílt meg előttem, általa a körülöttem lévő dolgokat sokkal inkább a maguk valójában látom, és sokkal jobban érzem magam a mindennapokban, legyen az munka, vagy emberi kapcsolatok."

Zsolt

Az összes véleményt ezen az oldalon is elolvashatod!

Kapcsolat

Információt, időpontot kérhetsz telefonon (30-826-34-64), vagy alábbi mezők kitöltésével üzenetben: