fbpx

Elvonulás

ÁTALAKULÁS – ÖNISMERET – HARMÓNIA

ÚJ! Négynapos tábor a tudatos megújulás jegyében

2022. április 21-24.

A fő téma a tudatosság és a boldogság lesz.

Lehetséges-e ez egyáltalán boldognak lenni? Miért érezzük úgy sokszor, hogy csak kergetjük a boldogságot? Hol van már az az igazi jó érzés? Tényleg bennünk van? Ha igen hol találod, hogyan tudod előhívni?

Téged is foglalkoztatnak hasonló kérdések? Akkor érdemes eljönnöd!

(Ez az elvonulás új – tehát ha már voltál akkor is fogsz bőven újat tanulni.)

Akárcsak az életben, alapvetően azt a hozzáállást fogom megmutatni, hogy kicsit játékosan, de azért tudatosan érezzük jól magunkat. Mindeközben fejlődjünk önismeretben, tudatosságban, és azt is megkeressük, hogy mitől lesz valaki – vagy éppen Te – igazán boldog.

Ez az, amit mindenki keres. Ezt fogjuk körbejárni és új megvilágításba helyezni.

Mire számíthatsz?

  • Sok játékos önismereti és tudatosság gyakorlat lesz, melyek segítenek megtalálni az összhangot, magad és az életed között.
  • Persze azért komoly lelki munkára is számíts és sok – sok hétköznapokban is használható információra.
  • Lehetséges felszabadító sírás, sok nevetés, elengedés és nagy átalakulás, és ez mind jótékony hatású.
  • Előfordulhat tűzönjárás is (persze nem lesz kötelező).
  • Segítségünkre lesz sokféle meditációs technika, melyek megerősítenek, stabilizálnak és haza viheted őket, további felhasználásra.
  • Ez a hosszú hétvége egyben kikapcsolódás is lesz, mert a jó társaság és a jó hangulat az eddigi összejövetelek alapján garantált.

Időpont: 2022.április 21-24. (csütörtök-vasárnap) / 4 nap (3 éj)
A foglalkozások napközben lesznek 18 óráig, este kötetlen beszélgetések.

 ———

Néhány vélemény korábbi résztvevőktől:

“Sziasztok! Hasznos technikákat kaptam, korábban elképzelhetetlen dolgokat megcsináltam, valamint sokkal közelebb kerültem magamhoz, mint ezelőtt bármikor. A legjobb hatást a párkapcsolatomban érzem: őszintébb és szenvedélyesebb a tábor óta. Bárkinek ajánlom, aki fel szeretné rázni az életét, vágjatok bele, mert hálásak lesztek magatoknak érte!” (Gyöngyvér)

“Én még ennél hasznosabban nem költöttem el pénzt.” (Luca)

”Kialakult egy belső bizonyosság, önszeretet és belső tudás. Nem kell hozzá külső megerősítés, igazolás, hogy bízzak magamban, hogy jól érezzem magam, hogy tudjam az értékeimet. Nem kell már annyira megvédeni magunkat, nem kell bizonygatni az igazunkat. Egyszerűen csak “tudjuk”, hogy ez így van jól…, mi így vagyunk jól.” 

“Felvett szerepeket hamarabb felismerjük, elhagyjuk. Sokkal könnyebb a dolgokat elfogadni úgy, ahogy vannak…hamarabb felismerjük a játszmát, jobban tudjuk kezelni, elengedni… (Ebbe beletartozik az, hogy a szüleinket, párunkat, gyerekeinket…stb. is elfogadjuk olyannak, amilyenek.) Az ő hozott dolgaikat is felismerjük és nem vesszük magunkra, mert az róla szól.. Na persze nem megy mindig elsőre, de hát fejlődünk!!!!Nagyon tetszett a komfort zónából való kilépés megtapasztalása….ez beépül, és későbbi helyzetekben is segít.” (Zita)

———

Helyszín: Szó szerint vonulunk el, egy nagyon csendes vendégház lesz a helyszín, Ceglédtől nem messze egy erdőben, a Linti Vendégház. Elhelyezés: fürdőszobás, 2-3 ágyas szobákban. A házban 2 nagy nappali és felszerelt konyha található. Óriási kert a szabadtéri programokhoz.

Ellátás: az étkezésről mindenki egyénileg gondoskodhat, van főzési, ebédrendelési, bevásárlási lehetőség is.

Utazás: egyénileg (telekocsi szervezéshez kérem, hogy jelezze, aki szívesen levisz mást is)

Részvételi díj: 85 000 Ft. Az ár tartalmazza a szállást és a foglalkozásokon való részvételt. 

Jelentkezés és feltételek

A részvételi szándékod, kérem, mihamarabb jelezd, mert a maximum létszám 10 fő. A jelentkezés véglegesítéséhez az első részlet elutalása szükséges, erről részleteket e-mailben küldök a jelentkezést követően.

Jelentkezés e-mailben (info kukac csaplarpeter.hu), a 70 949 57 98-es telefonszámon, vagy alábbi mezők kitöltésével:

A megadott e-mail címre hamarosan további infomrációkat küldök, amennyiben nem érkezne meg az e-mail 24 órán belül, kérlek jelezd telefonon. Felhívom figyelmed arra, hogy ez a jelentkezés csak előzetes regisztráció a véglegesítés szabad helyektől függően történik.

A csillagozott mezők kitöltése kötelező.