fbpx

Elvonulás

ÁTALAKULÁS – ÖNISMERET – HARMÓNIA

Négynapos tábor a felnőttség jegyében

(szervezés alatt)

Kiknek szól a tábor?

Azoknak NEM, akik úgy érzik, hogy tudják irányítani az életüket és mindig minden körülmények közt felvállalják az érzéseiket és mindeközben magukkal és a világgal is teljesen elégedettek. Mindenki másnak ajánlott!

Neked igen, ha:

– meg akarod érteni az eddigi döntéseidet

– nehezen hozol döntést, vagy úgy érzed megakadtál

– ideje a magad kezébe venni az életed

– ki akarsz szakadni a hátrányos családi kötelékből

– evés, alvás stb. zavarral küzdesz

– úgy érzed túlhajszolt vagy épp túl üres az életed

– és akkor is, ha csak feltöltődni szeretnél

Miről lesz szó?

Öt nap tömény önfejlesztésre számíts, de nem csak elméletben, hanem sok gyakorlatban is, hogy mindenki megtapasztalja a maga valóságát és azt is, hogy nincsenek akadályok, mert azok csak az elménkben léteznek. Például felfedezzük, hogy a bennünk élő “belső gyermek” hogyan alakítja az életünket. Ez a gyermek a fogantatástól a tinédzser korig összegyűjtött vélt és valós hittek, tapasztalások, tanítások összessége, melyek később „automatán” rendezik az éltünket, mert programként működnek bennünk. (Pl.: ha „nem várt gyerek vagy”, akkor neked még magad előtt is folyamatosan bizonyítanod kell, hogy milyen fontos vagy, és még sorolhatnám.) Ezek feltárásán és átalakításán fogunk dolgozni. Segítségünkre lesz sokféle meditációs technika, melyek megerősítenek, stabilizálnak és haza viheted őket, további felhasználásra.

Ez a hosszú hétvége egyben kikapcsolódás is lesz, mert a jó társaság és a jó hangulat az eddigi összejövetelek alapján garantált.

A jótékony „mellékhatások”

– életed eddigi eseményeiért a felelősséget fogsz vállalni
– gyermekkori lelki sebeid gyógyulni fognak
– felismered korlátozó hiedelmeid
– jobban megérted önmagad és az életed történéseit
– új hozzáállás életed eseményeihez
– képes leszel változtatni, elindulsz a saját utadon

Néhány vélemény a résztvevőktől:

“Sziasztok! Hasznos technikákat kaptam, korábban elképzelhetetlen dolgokat megcsináltam, valamint sokkal közelebb kerültem magamhoz, mint ezelőtt bármikor. A legjobb hatást a párkapcsolatomban érzem: őszintébb és szenvedélyesebb a tábor óta. Bárkinek ajánlom, aki fel szeretné rázni az életét, vágja”tok bele, mert hálásak lesztek magatoknak érte!” (Gyöngyvér)

Én még ennél hasznosabban nem költöttem el pénzt.” (Luca)

”Kialakult egy belső bizonyosság, önszeretet és belső tudás. Nem kell hozzá külső megerősítés, igazolás, hogy bízzak magamban, hogy jól érezzem magam, hogy tudjam az értékeimet. Nem kell már annyira megvédeni magunkat, nem kell bizonygatni az igazunkat. Egyszerűen csak”tudjuk”, hogy ez így van jól…, mi így vagyunk jól.” 

“Felvett szerepeket hamarabb felismerjük, elhagyjuk. Sokkal könnyebb a dolgokat elfogadni úgy,ahogy vannak…hamarabb felismerjük a játszmát, jobban tudjuk kezelni, elengedni… (Ebbe beletartozik az, hogy a szüleinket, párunkat, gyerekeinket…stb. is elfogadjuk olyannak, amilyenek.) Az ő hozott dolgaikat is felismerjük és nem vesszük magunkra, mert az róla szól.. Na persze nem megy mindig elsőre, de hát fejlődünk!!!!

Nagyon tetszett a komfort zónából való kilépés megtapasztalása….ez beépül, és későbbi helyzetekben is segít.” (Zita)

Helyszín

 Cegléd közelében, Budapesttől 65 km-re, egy nagyon csendes Vendégházban leszünk. (Linti Vendégház). Elhelyezés: fürdőszobás 2-3 ágyas szobában. A házban 2 nagy nappali és felszerelt konyha található. Óriási kert a szabadtéri programokhoz.

Ellátás: Kétfogásos meleg ebéd biztosított (a helyszínre szállítják egy közeli étteremből), ezt a tábor ára tartalmazza. A további étkezésekhez a helyszínen alapanyagok lesznek. (Speciális igényeket kérem, előre jelezzétek!)

Utazás: Egyénileg (Telekocsi szervezéshez kérem, aki szívesen levisz másokat is, külön írja meg a jelentkezéskor.)

A részvétel díja: szervezés alatt
Fizetés: 2 részletben, az összeg fele előlegként fizetendő, a többi a helyszínen. Az ár a szállást és az étkezést is tartalmazza.

Jelentkezés és feltételek

A részvételi szándékod, kérem, mihamarabb jelezd, mert a maximum létszám 10 fő. A jelentkezés véglegesítéséhez az első részlet elutalása szükséges, erről részleteket e-mailben küldök a jelentkezést követően.

Jelentkezés e-mailben, a 30-826-34-64-es telefonszámon, vagy alábbi mezők kitöltésével:

A megadott e-mail címre hamarosan további infomrációkat küldök, amennyiben nem érkezne meg az e-mail 24 órán belül, kérlek jelezd telefonon (30-826-34-64). Felhívom figyelmed arra, hogy ez a jelentkezés csak előzetes regisztráció a véglegesítés szabad helyektől függően történik.

A csillagozott mezők kitöltése kötelező.